Menu
Home  >  Verzekeringen  >  Vervoer  >  Autoverzekering

Uw autoverzekering = optimale bescherming op maat

Veilige chauffeur? Fijn. Maar raakt u toch eens betrokken bij een ongeval, dan wilt u natuurlijk snel en goed geholpen worden.

  • Hoe geraak ik weer thuis?
  • Wat doe ik met mijn auto?
  • Wie betaalt de schade?
  • Hoe verdedig ik mijn belangen?

De gewone autoverzekering 'Burgerlijke Aansprakelijkheid' is wettelijk verplicht in België en een minimumverzekering. Daarnaast kiest u voor bijkomende bescherming voor uw auto of voor uzelf met een omnium, bijstands- of bestuurdersverzekering. Wij helpen u graag zodat u voortaan in uw auto stapt met een gerust hart.

3 Formules autoverzekeringen

De gewone autoverzekering vergoedt de stoffelijke schade aan de aangereden auto. Maar wat met schade aan uw eigen auto? Daarvoor kiest u voor een omnium verzekering. We zetten graag alle opties op een rijtje:

1. Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA)

De klassieke en minimum autoverzekering. Aanrijding veroorzaakt? De slachtoffers krijgen de schade terugbetaald en uw eigen auto wordt hersteld of gesleept, als dat nodig is.

2. BA-autoverzekering + mini-omnium:

Deze verzekering dekt ook uw autoruiten en schade opgelopen door brand, natuurkrachten of overstekende dieren. bescherming tegen diefstal is een bijkomende optie.

3. BA-autoverzekering + volledige omnium:

Nieuwe wagen? Dan verzekert u graag alle mogelijke schade aan uw auto. Ook al veroorzaakt u zelf de aanrijding.

Opties bij autoverzekeringen: op alles voorbereid!

  • Rechtsbijstand: Geschil na een ongeval? Juridische procedure? Contractuele onenigheid met uw garagist? Wij verdedigen uw rechten en betalen ook de rekening van de rechtsgang. Alleen de (eventuele) boete betaalt u zelf.
  • Bijstand personen: Bij ziekte of een ongeval in het buitenland vergoeden wij de dringende medische kosten en het transport naar huis.
  • Pechbijstand: Lekke band? Kapotte accu? Wij zorgen voor een pechverhelping ter plaatse of slepen uw voertuig naar een garage. Gratis repatriëring uit het buitenland en (eventueel) een gratis vervangwagen.
  • Bestuurdersverzekering: Lichamelijke schade na een ongeval? Wij vergoeden de medische kosten die uw ziekenfonds niet uitbetaalt. Bent u arbeidsongeschikt, dan krijgt u een maandelijkse vergoeding voor uw inkomensverlies. Bij een bestuurdersverzekering kiest u voor een forfaitaire of vergoedende formule: een vooraf vastgelegd bedrag of de werkelijk geleden schade.

Wat onze klanten zeggen

Beste Marc en team, bedankt voor de goede zorgen, dit is nog eens een verzekeringsteam zoals in de goeie tijd! De persoonlijke aanpak is hartverwarmend!

Christiane Stuer

Ik heb voorgaande reacties gelezen en heb hier eigenlijk weinig of niets aan toe te voegen. Voor P&V en vooral voor onze tussenpersoon Marc Verbraecken, "DIKKE DUIM"

Vandenberghe Robert

Bedankt voor de duidelijke aanwijzingen voor het opstarten van het dossier. Tevens de snelle afwikkeling van het dossier

Ivon Struyf

Deel ook uw mening

Contacteer ons kantoor voor een autoverzekering op maat

Kruibeke Antwerpen
of mail naar info@marcverbraecken.be