Menu
Home  >  Verzekeringen

Verzekeringen

Particulieren

Autoverzekering

Stap met een gerust hart in uw auto. Vul uw minimumverzekering (wettelijke verplicht) aan met een bijkomende bescherming, voor uw wagen en/of voor uzelf met een omnium, bijstands- of bestuurdersverzekering.

Brandverzekering

Een brandverzekering is wettelijk niet verplicht in België maar u wilt het risico natuurlijk niet lopen. Een brandverzekering vergoedt veel meer dan alleen de schade aangericht door brand.

Familiale verzekering

Onvoorziene schade aan derden door u, iemand van uw gezin of andere huisgenoten? Vermijd een financiële opdoffer dankzij de familiale of gezinsverzekering.

Bijstandsverzekering

Dringende hulp nodig? De bijstandsverzekering redt u op elk moment: dag en nacht, elke dag van de week. Voor personen en/of voertuigen.

Hospitalisatieverzekering

Kiezen voor een hospitalisatieverzekering bij DKV is kiezen voor gemoedsrust. Wij willen net als jij geen compromissen sluiten wanneer het aankomt op jouw gezondheid of die van je familie. DKV biedt een volledig gamma hospitalisatieverzekeringen aan om tegemoet te komen aan jouw noden en je te verzekeren van de beste zorgen terwijl je financiële risico's en je administratie worden beperkt. 

Tandzorg
Overlijdensverzekering

Natuurlijk leeft u nog lang en gelukkig. Overkomt u toch iets? Dan blijft uw gezin achter met een groot verdriet maar ook nog eens met een hoop praktische of financiële zorgen.

Zelfstandigen en KMO's

Gewaarborgd inkomen

Tijdelijke arbeidsongeschiktheid overkomt u. U ontvangt slechts een sociale uitkering van 980 à 1280 euro. Met een gewaarborgd inkomen vermijdt u inkomensverlies.

Werkgevers

Groepsverzekering

Sparen voor een aanvullend pensioen voor uw werknemers? Dat doe je met een groepsverzekering, een van de populairste extralegale voordelen. 

Arbeidsongevallen

De arbeidsongevallen verzekering is wettelijk verplicht. Gelukkig maar, want elk jaar gebeuren er zo’n 200.000 werkongevallen in ons land.

Wat onze klanten zeggen

Ik heb voorgaande reacties gelezen en heb hier eigenlijk weinig of niets aan toe te voegen. Voor P&V en vooral voor onze tussenpersoon Marc Verbraecken, "DIKKE DUIM"

Vandenberghe Robert

Beste Marc en team, bedankt voor de goede zorgen, dit is nog eens een verzekeringsteam zoals in de goeie tijd! De persoonlijke aanpak is hartverwarmend!

Christiane Stuer

Na 20 jaar nog eens beroep moeten doen op de glasschadeverzekering huispolis. Snelle oplossing en herstelling geven een leuk gevoel. Ook vanaf vorig jaar auto terug verzekerd dus dik ok !!!

Luc Thoen

Deel ook uw mening

Maak een afspraak met ons verzekeringskantoor in uw buurt

Kruibeke Antwerpen
of mail naar info@marcverbraecken.be

Sluit dit venster Schrijf in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van belangrijk nieuws. Inschrijven is gratis.